A projektről

Olyan megoldást kerestünk, ami gyors, ezért kezdtük el keresgetni, ki épít készházakat. Így kerültünk kapcsolatba az Ubrankovics Kft.-vel- eleveníti fel Timi a kezdeteket. Nem is kellett sokat gondolkozni rajta, mert amikor beléptünk a cég referenciaházába, ott már el is dőlt minden. Kint rekkenő hőség volt, és ahogy beléptünk olyan  ellemes érzést nyújtott, a levegő hűs volt és érezni lehetett a fa illatát. Nagyon megfogott ez az atmoszféra, ott helyben beleszerettünk. Elég hamar letisztáztuk velük, mit is
szeretnénk, az árajánlatokat is hamar megkaptuk, és kiválasztottuk azt, ami nekünk szimpatikus volt. Novemberben elkezdtük az alapozást, és februárban már jöttek és kezdődött a ház összeépítése. Az építés során végig nagyon készségesek és korrektek voltak.” történethez érdekes adalék hogy az építkezést (amibe a szólásmondás szerint bele szokott rokkanni az ember) gyakorlatilag Timi tárgyalta le és kísérte figyelemmel, mert férje, aki osztrák állampolgár a kinti cégüket kellett, hogy menedzselje ez alatt. Timi nagyon talpraesett hölgy, de azért neki is járatlan  terület volt a házépítés.

– Jó szívvel tudná másnak is ajánlani ezt a fajta építkezést és magát a készházat?- kérdezzük.
– Mindenképpen. Mi nagyon jól érezzük itt magunkat. No jó, ez az embernek az első, közös családi fészke, ez is hozzátesz, de én nagyon meg vagyok vele elégedve. Az építő céggel is, a hozzáállásuk, ahogy támogattak bennünket, bármi kérésünk volt mindig nyitottak voltak….csak pozitívan tudok beszélni róluk mind a mai napig.

Ötletes tervezés
„Amikor megvan a határozott elképzelésem, akkor azon nem nagyon szoktam változtatni. Mondták a tervezésnél, hogy a folyosók mennyezetébe 2 fénycsatornát építenének be. Én nem is hallottam róla, ódzkodtam, hogy miért is kellene az nekünk. De áldom az eszüket, hogy ezt javasolták és megcsinálták. Teljesen más az otthonunk képe és atmoszférája. Amikor a déli nap szépen a fénycsatornán bevilágít és a virágokra ér, a párommal belefeledkeztünk a látványba, hogy csodaszép! De hát ez az ember első közös, saját otthonba és bele is van ám szerelmesedve! Csak ott ül az ember és néz jobbra balra, hogy minden az és olyan, amilyet mi szerettünk volna…”

Modern ház modern megoldásokkal
A kiválóan szigetelt készházban padlófűtés adja a meleget, de a kora tavaszi és késő őszi időszakban a kis cserépkályha is elegendő. A házat letisztult, modern stílusban
rendezték be. Tímea elmondja, hogy több ötletet a Blau Lagunéban ragadott ki magának. Szó esik a gyönyörű konyhabútorról, és, hogy milyen praktikus az egyterű nappalikonyha mert így a család valóban együtt van, ha otthon tartózkodik.

Mit tanácsolna az építkezés előtt állóknak?
Nekem annyira konkrét elképzelésem volt, hogy mit és hogyan fogunk használni és berendezni, hogy ezért nem hagytam magam ettől eltéríteni. Legalább 3-4-szer ezért áttervezték, addig méregették, alakították, míg pont az lett, ami nekem kellett. tehát ne adja fel azt az álmát, amit elképzelt, mert akkor fogja tökéletesen magáénak érezni az eredmény!

VÁLLALAT

Ubrankovics Gerenda- és Készházgyártó Kft.
H-9423 Ágfalva-Liget 800/5

+36 99/331 221
+36 30/94 63 711
+36 30/48 67 556
info@ubrankovics.hu

Nyitvatartás:

Hétfő – Péntek: 8:00 – 17:00-ig
Hétvégén: időpontegyeztetés szükséges