A projektről

Természetközeli, egészséges, modern, kényelmes családi fészek… ez volt József és Veronika álma.

Magasra tették a lécet, de éppen egy héttel a kis Bence születése előtt az álom valóra vált – méghozzá egy igazi „álomotthonba”költözött a család.

A Fertő-tavat es településeit az UNESCO méltán emelte be a világörökségek köze. Bájos, pedánsan rendezett, szépen fejlődő, csinos kis falvak sorakoznak ezen a gyönyörű tajon.

Vendéglátóink, egy fiatal család otthona itt épült fel. Abban is különleges, hogy szellemiségében őrzi a helyi építészeti hagyományokat, de abszolút modern vonalakkal, csúcstechnológiával es tökéletes komforttal született meg.

– Több lábon is állt a döntés, amiért a készházas technológiát választottuk, és amiért ezen belül Ubrankovics Kft. mellett tettük le a voksunkat.

Volt benne ökológiai szempont, volt a természetközeliség szeretete, energetikai megfontolások es talán legutolsó faktor, hogy kicsit egyedi vagy megszokottól eltérő legyen. A fő szempontunk, hogy olyan természetes közegben éljünk, ami egyáltalán nem egészségkárósító hatású, természetes anyagokból áll. Es persze fontos volt, hogy nagyon jó energetikai mutatókkal is rendelkezzen.

Az épitő cégekhez egy egészséges mértékű szkepticizmussal álltunk hozza, hiszen ilyenkor az ember egy nagyon komoly beruházásba vág bele, ami hosszú évtizedekre meghatározza az eletet. Voltunk az ágfalvai üzemben, a meggyőző technológia mellett a döntő egy olyan momentum volt, amiben az Ubrankovics Kft. házai mások, mint a legtöbb könnyűszerkezetes: nevezetesen a külső héjazatnál nem „dunsztoljak” be a házat egy hungarocell szigeteléssel, hanem helyette farost alapu szigetelést alkalmaznak. Igy egy lélegző fal jön létre optimális levegő- es vízháztartással, ami az életminőséget jelentősen javítja.

– Nos, ezek voltak az elõzetes várakozások. De ezt mennyiben váltotta be az elkészült otthon?

– Határozottan tudom mondani, hogy minden úgy alakult, ahogy elképzeltük – hangzik József válasza. – Jó volt látni , hogy az Ubrankovics Kft. tényleg úgy dolgozik, ahogy az ember elvárta egy ilyen szintű cégtől.

VÁLLALAT

Ubrankovics Gerenda- és Készházgyártó Kft.
H-9423 Ágfalva-Liget 800/5

+36 99/331 221
+36 30/94 63 711
+36 30/48 67 556
info@ubrankovics.hu

Nyitvatartás:

Hétfő – Péntek: 8:00 – 17:00-ig
Hétvégén: időpontegyeztetés szükséges